Meci tare între Dallas Mavericks şi Chicago Bulls. Arbitrul partidei a fost lovit în stomac (VIDEO)

Embed:

Dirk Nowitzki a adus victoria echipei Dallas Mavericks în ultimele secunde ale meciului cu Chicago Bulls, scor 100-98. Chicago conducea cu 97-85 cu patru minute înainte de final, când echipa din Dallas a mai reuşit 15 puncte. Partida a oferit şi faza lunii în NBA, când jucătorul lui Bulls, Carlos Boozer, i-a dat fără să vrea un pumn în stomac arbitrului Danny Crawford.

Faza a avut loc în al doilea sfert al meciului dintre Dallas Mavericks şi Chicago Bulls. Fericit că şi-a adus echipa în avantaj, Carlos Boozer a făcut un gest de bucurie, în urma căruia arbitrul meciului s-a ales cu o lovitură în stomac. Momentul l-a amuzat chiar şi pe central, acesta înţelegând că Booozer a făcut-o involuntar.

Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria echipei din Dallas, care a reuşit o revenire senzaţională în ultimele 4 minute. Mavericks era condusă cu 97-85, însă s-a impus la final cu 100-98.

Starul echipei din Dallas, Dirk Nowitzki a reuşit o aruncare de trei puncte, care i-a adus victoria lui Mavericks în ultimele trei secunde. Nowitzki a marcat în total 35 de puncte în meciul de pe Airlines Center.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu