Meci superb! Speranţa Chişinău a bătut echipa Universităţii de Stat din Transnistria

Embed:

Meci superb în Campionatul Moldovei la volei feminin. Speranţa Chişinău a învins dramatic cu 3-2 echipa Universităţii de Stat din Transnistria după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi. Speranţa mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în finală.

Echipa Universităţii de Stat din Transnistria a fost aproape de a obţine victoria în meciul de la Chişinău cu Speranţa din Campionatul Moldovei la volei feminin.

Tiraspolencele nu le-au lăsat nicio şansă adversarelor şi au invins în primele două seturi cu 25-19 și 25-18.

Speranţa a intors soarta partidei, câştigând următoarele doua acte cu scorul de 25-19 și 25-17 .

În decisiv gazdele s-au impus cu 15-11 şi au obţinut victoria cu scorul de 3-2 la seturi.

"Înainte de asta noi am jucat de două ori cu echipa din Tiraspol şi de fiecare dată am câştigat cu scorul de 3-0 la seturi. Am ieşit pe teren cu gândul că am învins. Adversarul nu s-a dat bătut, a jucat bine atât în defensivă, cât şi la serviciu", a spus antrenorul Speranţa Chişinău, Mihail Copîlov. 

"Suntem mai slabe decât adversarele la pregătirea fizică, de acea nu ne miră faptul că am pierdut al patrulea act şi setul descisiv. Am avut şansa să câştigăm, dar am irosit-o, dar mai avem meciul retur peste o săptămână. Vom încerca să învingem", a declarat căpitanul echipei Universităţii de Stat din Transnistria, Oxana Didenco. 

Speranţa Chişinău mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în finala Campionatului Moldovei la volei feminin. Cel de-al doilea meci al duelului va avea loc peste o săptămână la Tiraspol.

În cealaltă semifinală se vor întâlni formaţia Universităţii de Stat din Moldova şi echipa Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu