Meci splendid la Campionatul Mondială de fotbal 2018. Belgia, victorie dramatică în faţa Japoniei, cu 3-2, în optimi

Meci splendid la Cupa Mondială de fotbal din Rusia! Naționala Belgiei s-a impus cu 3-2 în fața celei a Japoniei, fiind condusă cu 0-2 de-a lungul partidei, și s-a calificat în sferturile de finală într-un mod senzațional.

Până la pauză tabela de marcaj a rămas imaculată, însă niponii au ieșit foarte montați de la cabine și au marcat două goluri în debutul reprizei secunde prin Genki Haraguci și Takași Inui.

Belgienii au redus din diferență dincolo de mijlocul reprizei secunde. În minutul 69 Jan Vertonghen a trimis cu capul un lob bine plasat.

Elevii lui Roberto Martinez au prins curaj și au egalat peste 5 minute prin Marouane Fellaini. Când se părea că sunt iminente cele două reprize de câte 15 minute suplimentare ”dracii roșii” au dat lovitura de grație. În cel de-al patrulea minut de prelungiri Nacer Chadli a spulberat visul japonezilor la capătul unui contratac fulgerător.

Belgia este prima echipă din ultimii 48 de ani care revine de la un handicap de două goluri și se califică. Ea va juca în următoarea fază a competiției cu Brazilia. Selecao s-a impus cu 2-0 în fața reprezentativei Mexicului.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu