Meci spectaculos în NHL. Boston Bruins a învins dramatic New York Islanders

Embed:

Spectacol la un meci din Liga Nord Americană de hochei. Boston Bruins a învins dramatic New York Islanders cu 2-1 după ce a fost condusă cu 1-0.

Spiritele s-au încins încă din prima perioadă, atunci când doi jucători s-au luat la bătaie pe gheaţa din Boston.

Înainte de partida dintre Boston Bruins şi New York Islanders pe gheaţa Arenei TD Garden au apărut jucătorii echipei New England Patriots, care au câştigat cu o săptămână în urmă finala Super Bowl. Campionii au fost aplaudaţi minute în şir de spectatori.

La câteva minute după începerea meciului, Torey Krug, de la Boston Bruins şi Ryan Strome, de la New York Islanders s-au luat la bătaie. Ei şi-au împărţit pumni timp de câteva minute spre deliciul spectatorilor prezenţi la meci.

Boston Bruins a obţinut o victorie dramatică în cel de-al 52-lea meci jucat în acest sezon în Liga Nord-Americană de hochei.

Deţinătoarea Cupei Stanley din 2011 a învins echipa din New York cu 2-1 după ce a fost condusă cu 1-0.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10 prin Tavarez. Boston Bruins a egalat peste doar patru minute, după reuşita lui Bergeron. Gazdele au marcat pucul decisiv în ultima perioadă a meciului, prin Eriksson.

Boston Bruins a rămas pe locul opt în Conferinţa de Est după această victorie, în timp ce New York Islanders este pe poziţia a cincea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu