MECI SPECIAL PENTRU DEMBELE. Francezul a ajuns la Barça chiar de la Borussia Dortmund

Embed:
Partida cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor va fi una specială pentru mijlocaşul lui FC Barcelona, Ousmane Dembele.

În vara anului 2017 internaţionalul francez s-a transferat la gruparea catalană chiar de clubul german, în schimbul sumei de 125 de milioane de euro.

"Voi juca împotriva foştilor coechipieri. Acum vom fi adversari, dar asta nu schimbă nimic. Nu m-am întâlnit niciodată cu ei după plecarea mea de la Borussia Dortmund de acum câţiva ani. Va fi o seară specială pentru mine", a spus Ousmane Dembele, mijlocaş FC Barcelona.

Confruntarea de pe Camp Nou este importantă pentru ambele echipe. După 4 etape disputate în grupa F a celei mai importante competiţii intercluburi din fotbalul european, FC Barcelona este lider, cu 8 puncte, iar Borussia Dortmund este a doua clasată, la un punct distanţă.

"Trebuie să câştigăm ca să ne asigurăm calificarea cât mai repede. Este cel mai important meci din prima parte a sezonului. Sperăm să obţinem cele trei puncte cu ajutorul suporterilor. Atunci vom fi mai relaxaţi în partida din deplasare cu Inter", a zis Ousmane Dembele, mijlocaş FC Barcelona.

Meciul dintre FC Barcelona şi Borussia Dortmund se va disputa miercuri, 27 noiembrie, şi va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 22.00.
loading...

Lasă un comentariu