Meci nebun pentru Șahtar în Liga Campionilor! Suporterii, impresionaţi de prestaţia echipei

Embed:

Meci nebun pentru Șahtar în Liga Campionilor. Gruparea ucraineană a fost aproape să obțină un egal cu Real Madrid, după ce a fost condusă cu 4-0. Minunea însă nu s-a produs și "minerii" au fost învinși cu 4-3, iar după acest eșec Șahtar a fost eliminată din Champions League.

Şahtar a avut parte de 70 de minute de groază în partida de pe teren propriu cu Real Madrid. Ucrainenii erau conduși cu 4-0 după dubla lui Cristiano Ronaldo și reușitele lui Modric și Carvajal.

În minutul 75, suporterii au început să părăsească arena Lvov, însă jucătorii lui Șahtar i-au făcut să revină la locurile lor. "Minerii" au marcat de trei ori în 11 minute, iar fanii au început să spere la o minune.

Până la urmă, Șahtar a fost învinsă cu 4-3, însă suporterii ucraineni au rămas impresionați de meci.

După meci, starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo nu a oferit declarații pentru presă, însă jurnaliştii din Ucraina au profitat de acest lucru și s-au îmbulzit pentru a cere un autograf de la portughez.

Chiar dacă a fost învinsă, Șahtar a devenit prima echipă care marchează în poarta lui Real Madrid în acest sezon din Liga Campionilor.

"Din păcate, am încasat două goluri. Mai târziu a urmat 3-0, 4-0. Au fost clipe dezastruoase pe teren propriu. Mă bucur că am revenit din punct de vedere psihologic și am marcat de trei ori. Nu ne-a fost rușine să părăsim terenul", a spus mijlocaşul Șahtar Donețk, Taras Steptanenko. 

"A fost un meci bun, dar pe final ne-am complicat. Totuși, până la urmă, este important că am învins și că am încheiat grupa pe primul loc", a declarat mijlocaşul Real Madrid, Casemiro. 

În urma acestei victorii, Real și-a asigurat primul loc în grupă, în timp ce Șahtar a fost eliminată din Liga Campionilor.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu va lupta în continuare pentru locul trei, care duce în șaisprezecimile Ligii Europei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu