MECI NEBUN LA TERNOVCA. Dinamo-Auto a fost învins de Speranţa Nisporeni cu 3-4

Ploaie de goluri la Ternovca, într-o partidă contând pentru etapa a 19-aa Diviziei Naţionale de fotbal, dintre Dinamo-Auto Tiraspol şi Speranţa Nisporeni, în care oaspeţii s-au impus cu 4-3.

Dinamoviştii au deschis scorul graţie autogolului mijlocaşului columbian Dayron Mosquera în minutul 27. Speranţa a egalat, însă, aproape imediat, prin Constantin Sandu. Totuși, gazdele au revenit în avantaj prin golul lui Serghei Bobrov din minutul 41 și au câștigat rima repriză.

După pauză show-ul a continuat. Ion Drăgan a marcat un gol spectaculos pentru nisporeneni și a egalat la 2 după o oră de joc.

De data asta a fost dândul dinamoviștilor să replice instantaneu. Valeriu Macriţchi a înscris pentru Dinamo-Auto, însă finalul de meci a aparţinut oaspeţilor.

În minutul 81, Constantin Sandu a egalat din nou, la 3, iar în minutul 90 Fabrice Ambassa a adus victoria Speranţei.

Într-o altă partidă de aseară, Petrocub Hânceşti a învins în deplasare pe Codru Lozova cu 1-0. Golul a fost marcat de Vladimir Ambros, din penalty, în ultimul minut al primei reprize.

Sâmbătă, Sheriff Tiraspol a dispus de Sfântul Gheorghe Suruceni cu 2-1, iar Milsami Orhei a încheiat la egalitate cu Zimbru Chişinău, scor 1-1.

În clasament, conduce Sheriff, cu 51 de puncte, urmat de Sfântul Gheorghe, cu 37, şi Petrocub cu 34.

Lasă un comentariu