Meci nebun în campionatul Argentinei: Boca Juniors şi River Plate au făcut un adevărat spectacol

Embed:

Boca Juniors şi River Plate au făcut spectacol în renumitul derby din Argentina. "Milionarii" s-au impus cu 2-1 pe terenul echipei lui Carlos Bianchi, însă cel frumos gol al partidei l-a dat veteranul Juan Riquelme.

Meci nebun pe La Bombonera în campionatul Argentinei. Cele două rivale, Boca Juniors şi River Plate au reuşit o partidă de zile. Manuel Lanzini a deschis scorul pentru "milionari", iar apoi a ieşit la rampă Juan Roman Riquelme. Fosta vedetă al lui Villarreal a marcat cel mai frumos gol al meciului.

Pentru Riquelme, acesta a fost primul gol într-un derby oficial dintre Boca şi River, după 12 ani. Oaspeţii au dat lovitura în minutul 86, Funes Mori a adus cele trei puncte echipei sale.

În tur, Boca a câştigat cu 1-0, astfel că nu s-a mai întâmplat de 10 ani ca oaspeţii să câştige ambele derby-uri, într-un sezon.

În urma acestui rezultat, River Plate a urcat pe locul patru, cu 17 puncte, la unul singur punct în spatele liderului Colon, în timp ce Boca Juniors este în partea a doua a clasamentului, pe poziţia a 12-a.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu