Meci nebun în Campionatul Angliei! Manchester United a fost umilită de o nou-venită

Embed:

Manchester United a pierdut surprinzător partida cu nou-promovata, Leicester City, scor 3-5, după ce a condus cu 3-1.

Cu Falcao, Di Maria, Rooney şi Van Persie titulari, Manchester United a început senzaţional partida din deplasare cu Leicester City şi după 16 minute conducea cu 2-0. Van Persie a deschis scorul în minutul 13, iar Di Maria a făcut 2-0 peste trei minute, reuşind un gol formidabil. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 17, prin Jose Ulloa, însă "diavolii" şi-au mărit avantajul din nou la începutul reprizei secunde, după golul lui Ander Herrera.

Leicester City a reuşit ca printr-o minune să întoarcă rezultatul şi să obţină o victorie excepţională. David Nugent a redus din diferenţă în minutul 62 după ce a transformat un penalty, iar Esteban Cambiasso a egalat peste două minute. Jamie Vardy şi-a adus echipa în avantaj în minutul 79, iar Jose Ulloa a stabilit scorul final de 5-3 peste patru minute, marcând din lovitură de la 11 metri.

Manchester United a terminat meciul în inferioritate numerică după ce fundaşul Tyler Blackett a primit direct cartonaşul roşu. După cinci etape, Manchester United a rămas cu doar o victorie şi este în partea a doua a clasamentului.

Într-un alt meci, Tottenham Hotspur a pierdut pe teren propriu partida cu West Bromwich Albion, scor 0-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu