Meci fără spectatori din cauza coronavirusului. Atalanta Bergamo a învins-o pe FC Valencia

Embed:
Atalanta Bergamo și RB Leipzig își continuă parcursul de vis în Liga Campionilor, reușind să se califice în premieră în faza sferturilor de finală. Formația italiană a învins într-un meci spectaculos pe FC Valencia, scor 4-3, în manșa secundă a optimilor de finală, jucată fără spectatori din cauza răspândirii virusului COVID-19.

După victoria cu 4-1 în prima manșă, aseară, în returul de pe Estadio de Mestalla, trupa lui Gian-Piero Gasperini a marcat deja în minutul 3. Josip Ilicic a transformat un penalty. "Liliecii" au egalat prin Kevin Gameiro, însă pe finalul primei reprize oaspeții au obținut încă un penalty, din nou transformat impecabil de același Ilicic. În minutul 51, Gameiro a egalat din nou, iar peste câteva minute Ferran Torres a adus-o pe FC Valencia în avantaj.

A fost, însă, seara lui Josip Ilicic. Slovenul a înscris încă două goluri și Atalanta a smuls victoria.

În celălalt meci al serii RB Leipzig a învins fără drept de apel pe Tottenham Hotspur, scor 3-0. Marcel Sabitzer a înscris de două ori în primele 20 de minute, iar Emil Forsberg a stability scorul final în minutul 85.

În prima manșă RB Leipzig se impusese cu 1-0.
loading...

Lasă un comentariu