MECI DRAMATIC PE THUMBA. PAOK a învins pe Spartak Moscova cu 3-2

Embed:
Meci cu tensiune maximă în Liga Campionilor! PAOK Salonic a învins pe Spartak Moscova cu 3-2 în prima manşă a Turului 3 preliminar.

Toate cele 5 goluri au fost marcate în prima repriză.

PAOK a început dezastruos partida de pe stadionul Thumba. Gazdele s-au văzut conduse cu 0-2 deja în minutul 17. Popov şi Promes marcând într-un interval de 10 minute.

Elenii au redus din handicap în minutul 29, atunci când sârbul Aleksandar Prijovic a marcat din penalty. Dimitrios Limnios, vârful de 20 de ani al echipei lui Răzvan Lucescu, a restabilit egalitatea în minutul 37, iar Dimitris Pelkas, în minutul 44, a stabilit scorul la pauză, care s-a dovedit a fi și cel final.

Partea secundă a oferit două momente care ar fi putut schimba calculele calificării. Dimitrios Pelkas a ratat uluitor, din poziție de 1 la 1 cu portarul advers, în minutul 65, IAR Promes, starul olandez al lui Spartak, a ratat un penalty în minutul 71.

Într-o altă partidă, fosta adversară a Sheriff-ului, Şkendia Tetovo a pierdut în Austria meciul cu FC Salzburg, scor 0-3. Tot aseară, Celtic Glasgow a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu AEK Atena, scor 1-1.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu