Meci dramatic în liga profesionistă nord-americană de baschet. Brooklyn Nets au câştigat meciul cu Charlotte Hornets, după 2 overtime-uri

Meci dramatic în liga profesionistă nord-americană de baschet. Brooklyn Nets a învins pe teren propriu pe Charlotte Hornets într-o partidă ce a necesitat de două ori timp suplimentar.

Spencer Dinwiddie a fost cel mai bun marcator al echipei-gazdă, cu 37 de puncte, dar Joe Harris, cu 27 de puncte, a avut şi el o prestaţie remarcabilă. Harris a reuşit și coşul decisiv, profitând de o pierdere inexplicabilă a balonului de către adversari în ultimele secunde ale celui de-al doilea overtime. Scor final 134-132.

Nets se află pe locul 9 în clasamentul Conferinţei de Est a NBA. Într-un alt meci, Minnesota Timberwolves s-a impus pe terenul formației Chicago Bulls cu 119-94. Derrick Rose a înscris pentru "lupi" 24 de puncte.

O altă fază spectaculoasă a fost furnizată de Ian Mahinmi, jucătorul lui Washington Wizards. Acesta a reușit un slam-dunk superb, doborându-și concomitent adversarul: pe Langston Galloway de la Detroit Pistons.

Wizards, totuşi, au pierdut clar meciul cu Pistons, scor 95-106.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu