MECI DRAMATIC: Djoker Chişinău a învins-o pe Avântul Nimoreni după loviturile de departajare

Embed:

Meci dramatic în Campionatul Republicii Moldova de fotbal pe plajă. Djoker Chişinău a învins Avântul Nimoreni după loviturile de departajare.

Campioana naţională în exerciţiu, Djoker era condusă cu 4 - 2 în ultimul minut din timpul regulamentar, însă a reuşit să egaleze incredibil şi să ducă meciul în prelungiri.

În repriza suplimentară cele două formaţii nu au mai marcat, iar învingătoarea s-a decis la penalty-uri.

Djoker s-a impus cu 3-2, iar golul decisiv a fost înscris de Andrei Negara, care a reuşit un hat-trick şi în timpul regulamentar.

Djoker a obţinut 12 victorie din tot atâtea meciuri jucate în această ediţie a campionatului.

"După rezultat a fost cel mai dificil meci. Meciurile cu Avântul pentru noi mereu sunt problematice. Echipa adversă se luptă pentru că vrea să bată campioana. Din acest motiv a fost un meci greu. Bine că am reuşit să egalăm când am fost conduşi cu 4 - 2. Am marcat de două ori în 30 de secunde. Loviturile de departajare sunt ca loterie, dar bine că am câştigat", a menţionat Andrei Negara, jucător Djoker.

"Chiar că a fost cea mai frumoasă şi interesantă partidă din acest campionat. Sunt două echipe care se bat pentru titlu. Am vrut să demonstrăm că putem, dar din păcate din cauza greşelilor jucătorilor acesta este scorul", a spus Vasile Arlet, antrenor Avântul.

Până la finalului campionatului mai sunt de disputat două etape. Djoker este lider şi are un avans de trei puncte faţă de Olimpia Bălţi, care e pe locul doi. Avântul Nimoreni este pe poziţia a treia în clasament.

Primele două clasate se vor confrunta în ultima etapă. Dacă Djoker şi Olimpia vor acumula la final acelaşi număr de puncte, atunci se va disputa "meciul de aur".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu