Meci DIFICIL! Feliciano Lopez a accidentat un membru al brigăzii de arbitri

Embed:

Feliciano Lopez a accidentat un membru al brigăzii de arbitri în timpul meciului cu Dustin Brown din semfinalele turneului ATP de la Gstaad.

Mingea trimisă de tenismanul spaniol din serviciu a lovit un panou şi a ricoșat în faţa arbitrului de linie. Acesta nu a putut continua şi a fost înlocuit.

Lopez a jucat excepţional pe propriul serviciu în partida cu Brown şi într-unulu din game-uri a reuşit 4 aşi consecutiv, lăsându-l fără replică pe neamţul de origine jamaicană.

Ibericul a pierdut primul set în faţa lui Brown cu 4-6, dar s-a impus în următoarele două cu acelaşi scor, 6-3.

Datorită acestui succes Feliciano Lopez s-a calificat în finala competiţiei din Elveţia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu