MECI DECISIV! Sheriff va juca diseară meciul retur cu formaţia Kukesi

Embed:

Momentul adevărului pentru Sheriff! Campioana Moldovei va juca astăzi meciul retur cu formaţia Kukesi din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru a se califica în runda următoarea, tiraspolenii nu trebuie să piardă la o diferenţă de 2 goluri. Sheriff s-au impus în tur cu scorul de 1-0 şi porneşte cu prima şansă în partida din Albania.

Şi statistica este de partea echipei din stânga Nistrului. Kukesi nu a obţinut nicio victorie în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene.

"Desigur, că 1-0 e mai bine decât 0-0. Important este că nu am primit gol pe teren propriu. În acel meci s-a văzut că ne-am creat multe ocazii şi puteam să mai marcăm 2 sau 3 goluri. Vom vedea ce va fi, dar noi acum avem un avantaj faţă de adversar. Noi am marcat şi nu am încasat. Mergem în Albania cu capul sus şi cu speranţa că vom obţine un rezultat pozitiv", a declarat Roberto Bordin, antrenor Sheriff.

Sheriff a ajuns în Albania cu o zi înaintea meciului. Fotbaliştii au fost cazaţi într-un hotel de patru stele din apropierea oraşului Elbasan, acolo unde va avea loc partida. Costul pentru o noapte de cazare costă aproximativ 50 de euro. Meciul Kukesi - Sheriff se va juca în această seară de la ora 20:30.

Dacă Sheriff va reuşi să se califice în turul trei preliminar, atunci va juca în această fază a competiţiei cu formaţia azeră Qarabag.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu