MECI DECISIV LA PARIS. PSG se va confrunta cu FC Liverpool în etapa a cincea

Embed:
Meci crucial în această seară în grupa C din Liga Campionilor! În "oraşul luminilor" PSG se va confrunta cu FC Liverpool în etapa a cincea, iar un eşec ar fi echivalent cu o catastrofă pentru gazde. Dacă parizieni vor pierde, iar în celălalt meci din grupă, Napoli se va impune în faţa echipei Ţrvena Zvezda, gruparea franceză va fi eliminată din cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume.

"Este un meci decisiv, iar noi simţim presiunea confruntării. Această tensiune pluteşte deasupra noastră. În acelaşi timp ne place această încărcătură emoţională, deoarece este o provocare pentru noi", a declarat Thomas Tuchel, antrenor PSG.

În prima etapă, FC Liverpool a dispus de PSG cu 3-2, aşa că Neymar şi compania vor să-şi ia revanşa pentru acel eşec.

"Nu ne este frică. Ştim că avem o echipă mare, dar în acelaşi timp trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în deplasare la Liverpool. Suntem gata şi suntem fericiţi că avem oportunitatea de a disputa un astfel de meci", a zis Julian Draxler, mijlocaş PSG.

Chiar dacă PSG-ul va fi învins, parizienii vor mai spera la calificare, doar dacă Napoli nu se va impune în faţa Ţrvenei Zvezda. De partea cealaltă, victoria este egală cu accederea în optimile Ligii Campionilor pentru FC Liverpool. Meciul de foc dintre PSG şi Liverpool se va disputa în această seară cu începere de la ora 22 şi va putea fi urmărit la CANAL 3.
Pe aceeaşi temă