Meci de zile mari! Sheriff și Zimbru se vor duela în cadrul Diviziei Naționale de fotbal

Embed:

Se apropie un nou "meci mare" în Divizia Naţională de fotbal! "El Classico" al fotbalului moldovenesc din noul mileniu, partida dintre Sheriff și Zimbru, va avea loc vineri, la Tiraspol. Jucătorii echipei din Capitală speră să pună cât mai mari probleme rivalei de moarte în lupta pentru titlu.

Partida Sheriff - Zimbru din etapa a 22-a a Diviziei Naţionale de fotbal va fi a treia dintre cele două formaţii în acest campionat. În primele două partide, fotbaliștii din Tiraspol s-au impus de fiecare dată.

În prezent, Sheriff luptă pentru titlu cu Dacia, iar "galben-verzii", după ce au cam ieșit din calcule, speră să încurce pe cât mai mult posibil cele două formaţii în lupta lor pentru sceptru.

După 21 de etape, Zimbru ocupă locul trei, având cu şapte puncte mai puţin acumulate decât a doua clasată, Sheriff, și cu 10 mai puțin decât Dacia. Componenții clubului ”galben-verde” din Capitală consideră că o victorie în partida de vineri ar mări şansele Zimbrului măcar la locul doi.

Partida dintre Sheriff şi Zimbru va vea loc vineri, la Tiraspol, cu începere de la ora 18:00.

"Galben-verzii" s-au impus ultima dată în deplasare la Sheriff în Divizia Naţională cu opt ani în urmă, scor 1:0.

Pe lângă ”El Clasico de Moldova”, vineri se vor mai disputa și alte trei partide. Dacia va întâlni pe teren propriu Speranţa Nisporeni, Academia va găzdui-o la Ghidighici pe Zaria Bălţi, iar codaşa clasamentului Saxan Ceadîr-Lunga - pe campioana en titre, Milsami Orhei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu