Meci de zile mari pentru Sfântul Gheoghe Suruceni. "Sfinţii" vor juca miercuri cel mai important meci din istoria clubului

Embed:

Meci de zile mari pentru Sfântul Gheoghe Suruceni. "Sfinţii" vor juca miercuri cel mai important meci din istoria clubului, finala Cupei Moldovei cu Sheriff Tiraspol. Sfântul Gheorghe a acces în premieră în ultimul act al competiției, iar în cazul victoriei vor putea debuta în cupele europene. Astfel, reprezentanţii clubului din Suruceni sunt decişi să câştige trofeul chiar dacă vor avea un adversar redutabil.

Antrenorul formației din Suruceni, Sergiu Cebotari, a declarat că partida cu "viespele" va fi ultima șansă pentru unii discipoli de-ai lui de a câștiga un trofeu în carieră.

"Majoritatea fotbaliștilor mei nu au câștigat Cupa Moldovei, alții vor juca pentru prima oară în finală. Avem mulți jucători vârstnici în lot, iar acest meci este ultima șansă pentru ei de a câștiga un trofeu în cariera lor", a declarat Sergiu Cebotari.


În cazul în care Sfântul Gheorghe va câștiga Cupa Moldovei, fundașul " sfinților" Petru Ojog le va face o surpriză coechipierilor.

 

"În cazul în care luăm cupa ne pregătim de meciul următor cu Petrocub. După asta vom decide dacă ne vom freza sau nu. Eu voi invita băieții să se frezeze la salonul meu de frumusețe", Petru Ojog, fundaș FC Sfântul Gheorghe.De cealaltă parte, Sheriff va încerca să câștige pentru a zecea oară Cupei Moldovei. Ultima dată tiraspolenii au cucerit trofeul în anul 2017. În ajunul partidei cu Sfântul Gheorghe, "Galben-negrii" au probleme în linia ofensivă."Ne confruntăm cu probleme de lot înaintea partidei. Robert Tambe are angină, Pedersen la fel nu se simțea prea bine", a declarat Zoran Zekic, antrenor FC Sheriff."Sfântul Gheorghe este puternică ca echipă. Îmi vine greu să evidențiez pe cineva. Au în lot fotbaliști experimentați, care au jucat la selecționată și în străinătate", Gheorhe Anton, mijlocaș FC Sheriff.Partida dintre Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe va fi arbitrată de o brigadă din România. La centru va fi Istvan Kovacs, care va fi ajutat la cele două linii de Vasile Florin Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene. Kovacs este arbitru internațional FIFA din 2010 şi a oficiat în acest sezon mai multe partide din Liga Campionilor și Liga Europei. Confruntarea se va desfășura pe 22 mai la stadionul Zimbru, cu începere de la ora 20:30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu