Meci de totul sau nimic. Zimbru şi Milsami vor disputa astăzi finala Cupei Moldovei

Embed:

Finala Cupei Moldovei, în care vor juca cu trofeul pe masă Zimbru Chișinău și Milsami Orhei, promite a fi una incendiară. Pentru confruntarea din această seară cele două formații au disponibili toți jucătorii, cu excepția fundașului Alexandru Starîș de la Zimbru, care încă își ispășește suspendarea dictată după eliminarea din meciul cu Zaria Bălți în sferturile de finală.

În cazul în care "galben-verzii" vor cuceri trofeul, ei vor evolua în preliminariile Ligii Europei. În cazul în care Cupa Moldovei va ajungen în posesia clubului orheian, a patra reprezentantă a fotbalului moldovenesc în cupele europene inter-cluburi va fi Zaria Bălți, care a terminat ultima ediție de campionat pe locul 5 și va profita și de retragerea din competiții a clubului Dacia Chișinău

"Știm orice detaliu mic în ceea ce ține de Milsami. Cu atât mai mult că am întâlnit această echipă în etapa trecută de campionat. Jucătorii sunt apți, și sunt convins că vor da tot ce au mai bun și chiar mai mult", a spus Vladimir Aga, antrenor FC Zimbru.

"Milsami a procurat un număr foarte mare de bilete la meci, pentru a le oferi gratuit fanilor sau persoanelor din Orhei. Ne favorizează gazonul pe care noi jucăm meci de meci", a spus Ion Jardan, căpitan FC Zimbru.

FC Milsami a ajuns pentru a treia oară în finala Cupei Moldovei. Orheienii au câștigat trofeul în anul 2012, impunându-se în fața formației CSCA-Rapid Ghidighici, iar patru ani mai târziu a fost învinsă în ultimul act de Zaria Bălți.

"Totdeauna finala Cupei este ceva deosebit și pentru antrenor, pentru jucător, pentru club, pentru toți. Este o posibilitate bună de a câștiga un trofeu. Suntem conștienți de faptul că este important pentru noi acest meci", a spus Veaceslav Rusnac, antrenor FC Milsami.

"Ne dorim foarte mult acest trofeu. Conștientizăm miza acestui meci. O finală de cupă nu o poți juca oricând", a spus Romeo Surdu, atacant FC Milsami.

Finala Cupei Moldovei va fi arbitrată de o brigadă din Polonia, care îl va avea la centru pe Bártosz Frankówski (Бáртош Франкóвски). Acesta a arbitrat, anul trecut, partida din preliminariile Ligii Europei dintre Dacia Chișinău și Șkéndija Tétovo (Шкéндия Тéтово) din Macedonia.

Finala Cupei Moldovei din această seară va începe la ora 20:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu