Meci de infarct aseară pentru suporterii lui Bayern pe Allianz Arena din Munchen

Embed:

Meci de infarct aseară pentru suporterii lui Bayern pe Allianz Arena din Munchen. Germanii au rămas în inferioritate numerică încă din prima repriză, când Ribery a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Lisandro Lopez. Din fericire pentru Bayern, în teren a rămas Arien Roben, care a decis soarta partidei în favoarea gazdelor. Bayern s-a impus cu 1-0.

Franc Ribery a fost jucătorul cheie din a doua semifinală a Champions League. Internaționalul francez s-a remarcat negativ, fiind eliminat în minutul 37, după ce a avut o intrare barbară la Lisandro Lopez. Presa germană a reușit să anticipeze evenimentele, scriind că acesta va fi cel mai greu meci din cariera lui Ribery. Și asta după ce mijlocaşul francez a fost implicat într-un scandal sexual. Ribery a fost audiat duminică de poliţia franceză într-o afacere de proxenetism cu minore.

Lucrurile au revenit la normal pe Allainz Arena la 10 minute după reluare, când francezul Tulalan de la Lyon a primit al doilea cartonaș galben. În egalitate numerică pe teren, Bayern a marcat golul victoriei în minutul 69, după un șut violent de la circa 35 de metri a lui Roben, deviat decisiv de Miuller. Scros final, Bayern Munchen – Olimpic Lyon 1-0.

 

loading...

Lasă un comentariu