MECI DE FOC PENTRU SHERIFF. Viespile vor juca în deplasare cu Petrocub-Hânceşti

Meci de foc pentru Sheriff Tiraspol în etapa a 7-a a Diviziei Naţionale. "Viespile" vor juca astăzi pe terenul echipei Petrocub-Hânceşti, care le-a dat mari bătăi de cap în sezonul precedent.

În cele patru meciuri directe disputate, hânceştenii au reuşit să învingă gruparea tiraspoleană de două ori, au suferit o înfrângere şi o partidă s-a încheiat nedecis.

Într-o altă confruntare se vor întâlni codaşele clasamentului FC Codru Lozova şi Zimbru Chişinău.

Sâmbătă este programat cel mai echilibrat meci al etapei. A doua clasată, Milsami Orhei va primi vizita formaţiei Speranţa Nisporeni, care se află pe locul 3 în campionat.

Alb-albaştrii visează la titlu în acest sezon. Preşedintele clubului, Petru Efros, consideră că Speranţa Nisporeni, care joacă în Divizia Naţională din anul 2015, este pregătită să obţină cea mai mare performanță din istoria clubului.

" Anul acesta noi vrem să ne batem la titlu. E real şi ne vom bate. Suntem un grup de oameni care poate face acest lucru. Nu avem un buget mare, dar e la timp. Şi dacă vom face acest lucru, dacă va simţi Sheriff că are concurenţă, nu va miza pe ceea ce mizează de obicei. Ei au un buget de 5 milioane de euro pe an, iar noi 5 milioane de lei. Vă daţi seama la ce dimensiuni ne găsim", a spus PETRU EFROS, preşedinte Speranţa Nisporeni.

Într-un alt meci din cadru aceleaşi etape FC Sfântul Gheorghe va juca sâmbătă la Suruceni cu Dinamo-Auto Tiraspol .

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu