Meci de foc pe "Anfield". Liverpool se va confrunta diseară cu FC Sevilla

Embed:

Încă un meci de foc în Liga Campionilor. În această seară, Liverpool şi Sevilla vor juca pe ”Anfield” în cadrul primei etape din grupa E. Cele două vor reedita finala Ligii Europei din 2016, singurul meci direct dintre ele. Atunci, andaluzii s-au impus cu 3-1 și au cucerit trofeul.

"Aştept o replică puternică din partea Sevillei. Asta este, cu adevărat, Liga Campionilor. O experienţă unică cu fotbalişti valoroşi şi tehnici. Sevilla este un adversar dificil cu care e greu de jucat. Ei au tot respectul nostru", a spus antrenorul FC Liverpool.

Liverpool vine după o înfrângere usturătoare în campionatul Angliei. Cormoranii au fost umiliţi în ultima etapă de Manchester City cu scorul 5-0. De partea cealaltă, Sevilla a bătut cu 3-0 în campionatul intern pe Eibar.

"Discutând despre meciul adversarei noastre cu Manchester City, putem spune că Liverpool a jucat în inferioritate numerică și meciul nu e concludent. Ca să vedem cu adevărat în ce formă este această echipă, trebuie să ne axăm mai degrabă pe meciul ei de acasă cu Arsenal, în care s-a impus cu 4-0. Este o echipă foarte perculoasă",a spus  antrenorul FC Sevilla.

Partida dintre Liverpool şi Sevilla se va disputa în această seară şi va transmisă în direct de Canal 3 de la ora 21 și 45 de minute.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu