MECI DE FOC între Zimbru Chişinău şi Petrocub Hânceşti. Un suporter al gazdelor a câştigat un automobil

Embed:

Record de asistenţă în această ediţie a Diviziei Naţionale de fotbal! Meciul Zimbru Chişinău - Petrocub Hânceşti a fost urmărit din tribune de 5500 de suporteri.

Cele două formaţii însă nu au prea reuşit să-i bucure. Partida jucată pe stadionul Zimbru s-a terminat la egalitate, scor alb, 0-0. Un suporter a plecat, totuşi, fericit acasă. În urma unei tombole organizate de conducerea clubului "galben-verde", un bărbat din capitală a câştigat un automobil. La tombolă au participat toţi cei care și-au procurat bilet la acest meci.

"Am venit pe jos, dar mă duc acasă cu maşina. Sunt foarte fericit! Sunt fanul echipei Zimbru Chişinău. Le mulţumesc celor care au organizat acest eveniment", a spus Vlad Negară, câştigător.

Petrocub a fost mai aproape de a obţine victoria în partida cu Zimbru. Hânceştenii au ratat trei ocazii uriaşe de marca. În minutul 65, arbitrul Veaceslav Banari a dictat penalty, însă Victor Mudrac l-a ratat.

"Şi marii maeştrii au ratat penalty-uri. Chiar şi Roberto Baggio. Eu nu am văzut penalty-ul. M-am întors cu spatele. O să mă uit pe urmă. Fiecare poate greşi. Vreau să-l felicit pe portarul Zimbrului cu debutul frumos. Cred că el astăzi a fost eroul meciului", a spus Lilian Popescu, antrenor Petrocub.

Mai târziu, Arcadie Rusu a şutat puternic din interiorul careului, însă portarul portughez al Zimbrului, Mickael Meira, a fost la post.

În prelungiri, Petrocub a putut da lovitura, însă acelaşi Meira a intervenit miraculos şi a scos balonul de pe linia porţii după o execuție a lui Artur Patraş.

"Am fost şi eu portar. I-aş da meritele portarului nostru. Pentru este un lucru îmbucurător faptul că băieţii au reuşit să facă faţă intensităţii meciului până la final. Până la urmă avem o persoană fericită. A plecat cu maşina acasă. El e cel mai fericit după meciul de astăzi", a spus Sorin Colceag, antrenor Zimbru.

Dinamo Auto Tiraspol a furnizat surpriza etapei. Ultima clasată a reuşit să învingă pe teren propriu vicecampioana Milsami Orhei cu scorul de 1-0.

Liderul Sheriff Tiraspol a învins-o pe Zaria Bălţi cu 5-2 după ce a fost în dezavantaj de două goluri. Într-o altă partidă, Speranţa Nisporeni s-a impus în faţa formaţiei Sfântul Gheorghe Suruceni cu 4-1.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu