Meci de foc în NBA. Houston Rockets i-au învins pe Atlanta Hawk

Embed:
Meci incendiar în NBA. James Harden, starul formaţiei Houston Rockets, şi Trae Young de la Atlanta Hawks, au reuşit câte un triple-double cu cel puţin 40 de puncte înscrise şi au devenit primii doi jucători care reușesc acest lucru în acelaşi meci.

Rockets au câştigat partida cu scorul de 122-115, iar Harden a marcat 41 de puncte, a oferit 10 pase decisive şi a făcut 10 recuperări. Young a înscris 42 de puncte, a oferit 10 assist-uri şi a efectuat 13 recuperări.

Grație acestei victorii, Rockets au urcat pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Vest.

Într-un alt meci din Liga profesionistă nord-americane de baschet, Boston Celtics au primit vizita grupării San Antonio Spurs, iar Kemba Walker de la echipa-gazdă a fost eliminat pentru prima dată în carieră. Sportivul de 29 de ani a fost trimis la cabine pentru proteste multiple, imediat după care unul din suporterii lui Celtics a aruncat o cutie de bere pe parchet.

Ulterior, suporterul a fost identificat şi scos din arenă de forţele de ordine. Celtics au pierdut meciul fără drept de apel, scor 114-129, şi rămân pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Est.

Pe primul loc se află Milwaukee Bucks, care au dispus de Golden State Warriors în deplasare, scor 107-98. Giannis Antetokounmpo a marcat 30 de puncte.

Bucks au câştigat 33 de partide din cele 39 disputate în sezonul curent.
loading...

Lasă un comentariu