Meci de baschet interzis cardiacilor! Performanţa la limită atinsă de Dallas Mavericks

Embed:

Meci interzis cardiacilor în Liga Nord-Americană de baschet! Dallas Mavericks a reuşit să învingă după prelungiri formaţia Sacramento Kings, marcând punctele decisive cu o secundă înainte de final.

Sacramento Kings era condusă de Dallas Mavericks, iar cu două secunde înainte de finalul sfertului patru a reuşit să egaleze prin De Marcus Cousins. Astfel, meciul a ajuns în prelungiri.

Dallas Mavericks a reuşit să smulgă victoria cu 1 secundă înainte de finalul reprizei a doua a prelungirilor. Deron Williams a fost omul decisiv, reuşind o aruncare de trei puncte şi implicit victoria echipei sale.

Dallas s-a impus la final cu scorul de 117-116. Cel mai bun marcator al meciului a fost De Marcus Cousins de la Sacramento Kings. Acesta a reuşit 35 de puncte.

Într-un alt meci, Golden State Warriors a obţinut a 33-a victorie în 35 de meciuri jucate în acest sezon. Campioana în exerciţiu a învins în deplasare Los Angeles Lakers cu scorul de 109-88.

Klay Thompson a fost jucătorul meciului, reuşind să înscrie 36 de puncte pentru echipa învingătoare. 

Chicago Bulls a urcat pe locul doi în Conferinţa de Est după ce a învins Milwaukee Bucks. "Taurii" s-au impus cu scorul de 117-106

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu