Meci cu miză mare la Bucureşti. FCSB va juca joi seara cu Lazio Roma

Embed:

Meci de zile mari se așteaptă la București. FCSB se va confrunta cu Lazio Roma în șaisprezecimile de finală ale Ligii Europei. Echipa bucureșteană s-a pregătit intens, însă vremea nefavorabilă le-a stricat planurile roș-albaștrilor. Cu o zi înaintea meciului, fotbaliștii s-au antrenat în condiții extreme pe o ploaie torențială.

"Aveam programat un alt antrenament pentru că trebuia să lucrăm și tactic defensiv, dar din cauza timpului nu am putut să facem acest lucru pentru că era mai mult static ceea ce vroiam să facem."

FCSB nu este considerată favorită în partida cu Lazio, care va fi transmisă în direct de Canal 3, joi, de la ora 22:05. Nici statistica nu este de partea echipei din România. Roș-albaștrii au jucat de 13 ori cu echipe italiene și nu a reușit să se impună niciodată. Mai mult, FCSB a marcat doar în una din partidele disputate cu formațiile din peninsulă.

Mi-aș dori acest lucru să obținem prima victorie cu echipă din campionatul Italiei. Sperăm să o facem mâine seară. Trebuie să avem o atitudine bună și să fim agresivi.

Chiar și în aceste condiții, fotbaliștii speră la calificarea în optimi și afirmă cu nu au frică de redutabilul adversar.

"Jucăm cu o echipă bună din campionatul Italiei, dar după părerea cred că ne putem califica. Nu am niciun jucător favorit de la ei. E o echipă bună, dar nu de top cum este Real sau Barcelona", a spus Florin Tănase, căpitan FCSB.

Cele două formații vor juca pentru prima dată într-un meci direct.

FCSB și Lazio Roma vor începe bătălia pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Europei, aici pe Arena Națională. Echipa bucureșteană nu s-a mai calificat în această fază a competiției de 5 ani. Acum însă pentru a-și atinge obiectivul, patronul clubului Gigi Becali le-a promis fotbaliștilor câte 20 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu