Meci cu incidente în liga profesionistă nord-americană de baschet. Kentavious Caldwell-Pop, lovit în cap de Bobby Portis

Embed:

Meci cu incidente pentru Los Angeles Lakers în liga profesionistă nord-americană de baschet. Kentavious Caldwell-Pop a fost lovit în cap de Bobby Portis de la New York Knicks, în momentul în care a sărit cu mingea la coş. Portis a fost eliminat de arbitru pentru faultul dur.

Un alt jucător al lui Lakers, Anthony Davis, a căzut pe spate în timpul celui de-al treilea sfert al partidei, după ce a încercat să blocheze un jucător de la Knicks care a avut intenţia să sară cu mingea la coş.

Davis s-a ridicat apoi, dar a acuzat dureri şi nu a putut continua meciul. Lakers i-au învins pe Knicks cu 117-87. LeBron James a fost din nou la înălţime. "Regele" a marcat 31 de puncte.

Lakers este liderul clasamentului Conferinţei de Vest.

Între timp, veteranul de 35 de ani, Carmelo Anthony, a fost eroul formaţiei Portland Trail Blazers în partida cu Toronto Raptors. Acesta a reuşit coşul decisiv în ultimele secunde iar Blazers s-au impus cu 101-99.

Trail Blazers se află pe locul 9 în clasamentul Conferinţei de Vest, iar Raptors sunt pe locul 4 în Vest.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu