Meci crucial pentru Dacia! "Lupii-galbeni" se vor duela cu Zilina pentru calificare în turul trei preliminar

Embed:

Meci crucial pentru Dacia în această seară în turul doi preliminar al Ligii Europei. "Lupii-galbeni" se vor duela în Slovacia cu Zilina, iar antrenorul Igor Dobrovolskii susţine că îşi doreşte doar victoria în această partidă. 

După ce a fost învinsă cu 2-1 în prima manşă de Zilina, Dacia speră la o minune în partida din Slovacia. Pentru a obţine calificarea în turul trei preliminar "lupii-galbeni" trebuie să înscrie de două ori şi să nu încaseze niciun gol

"Cred că nu trebuie să-mi motivez elevii, pentru că toţi îşi dau seama că am venit aici doar pentru victorie. Şi ceea ce este mai important este că trebuie să marcăm doar de două ori", a declarat antrenorul Dacia, Igor Dobrovolskii.

Căpitanul Daciei, Veaceslav Posmac susţine că echipa va incerca să nu va mai comită aceleaşi greşeli ca în meciul tur, atunci când "lupii-galbeni" au încasat două goluri în şase minute în urma unor erori în defensivă.

"În primul meci am avut multe ocazii. Scorul nu a fost unul echitabil. Am comis erori grave individuale. Am muncit asupra lor zilele trecute. Am venit aici pentru a demonstra un joc frumos. Vom face tot posibilul pentru a obţine calificarea în turul următor al Ligii Europei", a spus căpitanul Daciei, Veaceslav Posmac. 

Jucătorii Daciei au făcut spectacol la antrenamentul oficial, reuşind să marcheze câteva goluri fabuloase.

Partida dintre Dacia şi Zilina se va disputa în această seară cu începere de la ora 20 şi 30 de minute. "Lupii-galbeni" şi-au asigurat deja 410 de mii de euro din partea UEFA, iar dacă va elimina Zilina, Dacia se va îmbogăţi cu încă 220 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu