Meci-beton pentru Cupa Angliei. Arsenal Londra se va bate cu Manchester United

Embed:

Arsenal Londra şi Manchester United se vor duela luni, în cel mai tare meci din sferturile Cupei Angliei. Antrenorul tunarilor, Arsene Wenger, a declarat cu câteva zile înainte de partidă că echipa sa este în stare să bată gruparea pregătită de Louis Van Gaal. Arsenal este în mare formă în acest an. Echipa londoneză a obţinut opt victorii în ultimele zece meciuri jucate în Premier League.

"Suntem încrezători în forţele proprii. După un parcurs cât mai bun în acest sezon, avem nevoie de mai multă încredere în noi. Ne vom deplasa la meciul cu Manchester United pentru a obţine calificarea. Vom da absolut totul în teren pentru a obţine rezultatul dorit. Cred că va fi un meci foarte interesant", a afirmat Wenger.

Arsenal, care este deţinătoarea Cupei Angliei, va juca în deplasare cu United. Tunarii nu au mai învins diavolii-roşii pe Old Trafford din 2006. De atunci, gruparea londoneză a pierdut de nouă ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

"Nu cred prea mult în istorie, consider că totul depinde de situaţia de la acel moment. În prezent, noi jucăm foarte bine în deplasare. Peste tot, dimensiunea terenului este aceeaşi", a comentat tehnicianul.

În cazul în care Manchester United şi Arsenal vor încheia meciul de luni la egalitate, atunci partida se va rejuca peste câteva zile la Londra.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu