McGregor vrea revanșa cu Nurmagomedov după ce primul meci s-a lăsat cu bătaie

McGregor vrea revanșa cu Nurmagomedov. Primul meci s-a lăsat cu bătaie. Irlandezul Conor McGregor a cerut, prin intermediul preşedintelui UFC, un meci revanşă împotriva rusului Habib Nurmagomedov, cel care l-a învins fără drept de apel în confruntarea pe care cele două vedete ale artelor marţiale mixte (MMA) au avut-o sâmbătă, la Las Vegas, scrie Libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI: SFÂRŞIT INCREDIBIL pentru lupta anului! Nurmagomedov nu şi-a primit nici centura şi nici banii chiar dacă l-a bătut pe McGregor (VIDEO)

Nurmagomedov şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, însă meciul fost la un pas să se încheie cu o bătaie generală, după ce luptătorul rus a sărit din octogon, după ce a fost declarat învingător, pentru a-l ataca pe unul dintre membrii echipei lui McGregor, fiind necesară intervenţia agenţilor de securitate şi a poliţiei pentru restabilirea ordinii.

Conform preşedintelui UFC, Dana White, mai mulţi membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestaţi, însă McGregor a refuzat să depună plângere. Comisia sportivă a statului Nevada a reţinut bursa de două milioane dolari rezervată campionului rus până la finalizarea anchetei.

Irlandezul a suferit a patra înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a obţinut 21 de victorii, în timp ce Nurmagomedov a rămas neînvins după 27 de lupte.

McGregor a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare că "aşteaptă revanşa", iar apoi i-a solicitat acelaşi lucru conducătorului UFC, cel mai important campionat de arte marţiale mixte din lume.

Televiziunea cu plată care a transmis confruntarea dintre cei doi a anunţat că lupta a atras peste 2 milioane de clienţi, depăşind astfel meciul de box ai cărui protagonişti au fost mexicanul Saul Alvarez şi kazahul Ghenadi Golovkin, a cărui miză a fost unificarea titlului mondial la categoria mijlocie.

Pentru a putea urmări în direct meciul dintre Nurmagomedov şi McGregor, fiecare telespectator american a trebuit să plătească 54,99 dolari, preţul crescând la 64,99 dolari pentru o recepţie High Definition.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu