McGregor, suspendat de UFC, iar Khabib Nurmagomedov, întâlnit regește la Mahacikala

Connor McGregor a fost suspendat de UFC în urma partidei pierdute prin ștrangulare în fața lui Khabib Nurmagomedov. Luptătorul irlandez a primit o interdicție de o lună, din motive medicale. 

În plus, McGregor riscă să fie suspendat şi pentru incidentele de la finalul meciului, la fel ca adversarul său. McGregor este anchetat de Comisia Atletica din Nevada, care guvernează meciurile de MMA din SUA, şi riscă să piardă suma de 2,5 milioane de euro pe care o încasat-o în urma luptei.

De partea cealaltă rusul Khabib Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria uşoară a fost întâlnit regește la Mahacikala. Peste 10.000 de oameni au venit pe stadionul clubului Anji pentru ca să-l întâmpine pe fostul și actualul campion UFC. Luptătorul de 30 de ani a apărut în fața publicului însoțit de tatăl său. Sute de spectatori au invadat apoi terenul din Mahacikala pentru a fi mai aproape de idolul lor.

"Vulturii nu pot sta în cușcă. I-am demonstrat acest lucru lui Conor și echipei sale. Cel mai mult m-au motivat oamenii din Daghestan, plaiul meu natal și toți suporterii care m-au așteptat acasă", a spus luptătorul UFC, Khabib Nurmagomedov. 

Luptătorul rus a rămas neînfrânt în cele 27 de partide disputate, în timp ce McGregor are 21 de victorii, dintre care prin 18 KO, dar și patru înfrângeri în UFC.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu