Mayweather şi McGregor au ajuns în Las Vegas. Cei doi s-au întrecut în declaraţii

Embed:

Zile numărate pănă la "Bătălia Mileniului" dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor. Cei doi au ajuns deja în Las Vegas, acolo unde va avea loc marea confruntare din ring. La sosire, fiecare din cei doi au fost luaţi cu asalt de jurnalişti şi din nou s-au întrecut în declaraţii.

"E doar o altă partidă. Am ajuns unde am ajuns. Mereu mă strădui să fiu calm, să rămân concentrat, pentru că este doar o altă partidă. Trebuie să ajung în ring şi să fac ce am de făcut, așa că mă simt bine", a declarat Mayweather.

Dacă Mayweather a fost calm la sosirea în Las Vegas, atunci Conor McGregor nu a ezitat să spună încă o dată că îl va face praf pe adversar. Irlandezul a declarat că va fi primul care îl va învinge Mayweather.

"Eu nu sunt ca oricine altcineva. Sunt un om special, fac totul pentru mine. Voi demonstra acest lucru pe 26 august. Cred că voi încheia partida după una sau două runde", a menţionat Conor McGregor. 

Partida de box dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor se va disputa pe 26 august. Confruntarea dintre cei doi ar putea genera aproape un miliard de dolari din rețete TV și publicitate.

Mayweather, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, are deja asigurată prima de 100 de milioane de dolari de pe urma bătăliei cu McGregor, primă care ar putea crește până la 400 de milioane de dolari.

Luptătorul de MMA Conor McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 de milioane de dolari drept primă, dar poate spera să încaseze şi cu 100 de milioane mai mult.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu