Mayweather, cel mai bine plătit sportiv al planetei, a anunţat că lupta cu McGregor va fi ultima pentru el

Embed:

Floyd "Money" Mayweather a anunţat că "Lupta Mileniului" cu Conor "The Notorious" McGregor va fi ultima din cariera sa. Într-un interviu acordat postului american ESPN, pugilistul de 40 ani a declarat ferm că îşi va "agăţa mănuşile în cui", chiar dacă - până acum - Mayweather a revenit de două ori după ce a mai anunţat că se retrage.

Pentru ultima sa luptă Mayweather susţine că va renunţa la stilul defensiv ce i-a adus 49 de victorii consecutive.

"- Această luptă nu poate fi una defensivă.
- Pardon?
- Trebuie să mă năpustesc asupra lui.
- Vrei să zici că îl vei ataca pe Conor McGregor?
- Asta trebuie să fac.
- Nu vei sta în defensivă?
- Trebuie să mă năpustesc asupra lui. Pentru că îi datorez publicului ceva după lupta cu Pacquiao. Fanii nu au fost mulţumiţi de cum am boxat cu Pacquiao. Dar ei vor fi satisfăcuţi după această luptă."

Mayweather nici nu concepe să fie învins de McGregor.

"Când lupţi la acest nivel nu există înfrângere. Nu am cunoscut un om care să facă milioane şi milioane de dolari şi să fie numit un ratat. Voi părăsi ringul cu fruntea sus. Sunt un luptător",a spus Floyd Myeweather.

Însă americanul este gata şi de un eventual eşec.

"- Şi dacă se întâmplă că Floyd Mayweather să părăsească ringul în calitate de învins. Vrei să spui că nu te va afecta?
- Mama şi copii mei o să mă iubească la fel. Voi avea aceeaşi viaţă de lux. Viaţa va merge înainte, iar eu voi trece "peste"..."

Partida de box dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor va avea loc la Las Vegas, pe 26 august.

Potrivit observatorilor, confruntarea dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din rețete TV și publicitate.

Mayweather, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, are deja asigurată prima de 100 de milioane dolari de pe urma bătăliei cu McGregor, primă care ar putea crește până la 400 de milioane dolari.

McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 de milioane dolari drept primă, dar poate spera să încaseze şi 125 de milioane de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu