Maxim Dubarenco a urcat pe locul 20 în ratingul mondial al juniorilor

Embed:

Tenismenul moldovean Maxim Dubarenco a urcat pe locul 20 în clasamentul mondial al juniorilor, după ce a câştigat cea de-a 33-a ediţie a Turneului Internaţional "Citta Di Santa Croce" din Italia. Dubarenco este singurul sportiv moldovean care va concura, din 29 mai, la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, la juniori.

Maxim Dubarenco a urcat 27 de poziţii până pe locul 20 în clasamentul mondial al juniorilor, după victoria în turneul internaţional de gradul 1 "Citta' Di Santa Croce" din Italia, unde în finala competiţiei a dispus de sârbul Nikola Milojevic cu 6-2, 6-2.

"Este un succes destul de înalt să fim pe locul 20 în lume, foarte bine şi foarte plăcut pentru noi", potrivit lui Igor Țurcanu, preşedintele FM de Tenis.

Următorul turneu la care va participa Maxim Dubarenco este cel de Mare Şlem Roland Garros, categoria juniori, care va avea loc la Paris, în Franţa, între 29 mai şi 5 iunie.

În 2010 Dubarenco a câştigat turneele de la Budaors din Ungaria, Masters 2010 de la Chişinău şi a jucat finala turneului Smash de la Cairo, în Egipt. În 2011 a câştigat turneul internaţional "Dmitrie Sturdza" de la Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu