Maxim Bolotov va lupta cu Iuri Gorbenko la gala KOK

Unul dintre cei mai buni luptători moldoveni din proiectul KOK, Maxim Bolotov, este pregătit să facă față unei noi provocări.

La următoarea ediție a Galei KOK, kick-boxerul moldovean se va confrunta cu ucraineanul Iuri Gorbenko în cântarul categoriei grele.

Pentru a se pregăti de această luptă, Bolotov s-a izolat la ţară. El a avut un cantonament în localitatea Puhăceni din raionul Anenii Noi.

"Adversarul are un stil de luptă asemănător cu al meu. Sper că va fi o luptă dinamică. Un rol important îl va juca în această luptă rezistenţa. Ambii suntem în categoria super-grea şi totul va depinde de cine primul va lovi năprasnic", a spus luptătorul KOK, Moldova, Maxim Bolotov.

Adversarul lui Bolotov, Iuri Gorbenko,promite şi el să dea o replică spectaculoasă.

"Adversarule, aşteaptă-mă! O să vin și ne vom confrunta în bătălia secolului, una dintre Moldova şi Ucraina", a comunicat uptătorul KOK, Ucraina, Iuri Gorobcenko.

Maxim Bolotov a disputat 16 lupte conform regulilor K-1. El a câştigat 9 dintre acestea şi a pierdut cinci, alte două confruntări încheindu-se la egalitate.

La ultima ediție a Galei KOK, disputată în luna aprilie, Maxim Bolotov a fost făcut knock-out de olandezul Colin George, cel mai înalt luptător din K-1.

"Bolotov a avut o dispută foarte grea cu Colin George, pe care a pierdut-o prin knock-out. Totuşi, Maxim este un luptător cu caracter. Este într-o formă excelentă şi sper să revină în ring cu brio", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir.

Gala KOK va avea loc la Sala Polivalentă din Chişinău în ziua de 30 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu