Max Verstappen, în acțiune! Pilotul olandez a făcut o plimbare cu bolidul prin Graz

Pilotul olandez Max Verstappen are parte de o pregătire mai puţin obişnuită pentru următoarea etapă a campionatului mondial de automobilism Formula 1.

La volanul bolidului său, olandezul de la Red Bull Racing Honda a făcut o plimbare prin oraşul austriac Graz, unde a urcat dealul Schlossberg, iar sute de suporteri au urmărit spectacolul.

 

"A fost o zi interesantă. Am parcurs drumul spre munte pe un bolid de Formula 1, pe un traseu cu multe hopuri. Nu a mai făcut nimeni aşa ceva într-un bolid de Formula 1, cred eu. Aşa că a fost o zi specială", a declarat Max Verstappen, pilot Red Bull Racing Honda.  Următoarea etapă a ”Marelui Circ”, Grand Prix-ul Austriei, este programat pentru 30 iunie şi se va desfăşura pe circuitul Red Bull Ring din oraşul Spielberg.

Chiar Verstappen a câştigat cursa de anul trecut. În sezonul actual, olandezul se află la moment pe locul 4 în clasamentul general al piloţilor, iar cele mai bune performanţe ale sale au fost stabilite în Australia şi Spania, unde s-a clasat pe locul 3.

loading...

Lasă un comentariu