Maurizio Sarri este noul antrenor al lui Juventus Torino. Ce salariu va avea tehnicianul

Embed:
Maurizio Sarri este noul antrenor al lui Juventus Torino. Informaţia a fost confirmată de site-ul oficial al campioanei Italiei. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a semnat cu "bătrâna doamnă" un contract pe trei ani.

Sarri l-a înlocuit pe banca tehnică a torinezilor pe Massimiliano Allegri. Potrivit presei italiene, antrenorul napoletan de origine va avea un salariu anual de 7 milioane de euro. Juventus a deversat în conturile clubului Chelsea Londra 5 milioane de lire sterline pentru a-și asigura serviciile tehnicianului.

Chelsea a încheiat singurul sezon cu Sarri pe bancă pe locul 3 în Premier League, a câștigat Europa League şi a ajuns în finala Cupei Ligii Angliei, pierdută la loviturile de departajare în faţa lui Manchester City. Născut la Napoli, Sarri a fost acuzat în ultimele zile de trădare de către fanii napoletani.

El a antrenat formaţia de pe ”Stadio San Paolo” între 2015 şi 2018, perioadă în care a câştigat 97 de meciuri, din cele 147 disputate. În sezonul 2016-2017, Maurizio Sarri a fost desemnat cel mai bun antrenor din Italia.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu