MATINAL DOAR PE FACEBOOK. La ce oră se duce Andrei Năstase la muncă (VIDEO)

Embed:

Una zice, alta face. După ce ministrul de Interne, Andrei Năstase, a propus ca orarul de muncă al bugetarilor să înceapă la ora 07:00 dimineaţa şi s-a lăudat în faţa presei că pleacă la serviciui la 06:30, azi-dimineaţă l-am surprins pe Andrei Năstase că ieşea din casă aproape de ora 08:00.

 

„Vin la serviciu la şase şi jumătate, astfel încât la şapte deja să nu am o problemă să încep lucrul, cu o cafea sau fără. Aşa am sugerat tuturor, asta, de fapt, a fost propunerea mea.”
Asta declara ieri ministrul de Interne, Andrei Năstase. Azi-dimineaţa, echipa noastră l-a aşteptat pe vicepremier la poartă ca să se convingă că pleacă devreme la serviciu. El a ieşit însă din casă la ora 07 şi 43 de minute, ora la care se formează cele mai mari ambuteiaje, fapt recunoscut chiar de Năstase. Liderul PPDA a urcat rapid în maşină fără măcar să se salute cu jurnaliştii.

"REPORTER: Bună dimineaţa, domnule Năstase, la muncă plecaţi? Domnule Năstase, bună dimineaţa! "

Andrei Năstase spune că ideea de a schimba orarul de muncă este susţinută de moldovenii din diasporă, dar nu a precizat dacă s-a consultat şi cu locuitorii Capitalei: 

"Am văzut reacţiile societăţii, bune, mai ales ale celor din străinătate, care mi-au confirmat că începerea programului ceva mai devreme este şi benefic sănătăţii. ?"

Bugetarilor nu le place ideea lui Năstase şi spun că este prea devreme să înceapă munca la asemenea oră, mai ales că au copii care trebuie duşi la şcoală sau grădiniţă: 

"Tot acelaşi ambuteiaj va fi că lumea tot se va duce la lucru şi aşa că părerile noastre să fie cum a fost, de la orele opt, pentru că e regulat, lumea s-a deprins, iată începe şcoala păi cum va fi cu copii, se vor duce la lucru, dar copilul cum?"
"Părere nu este bună. Avem copii, avem nepoţi, trebuie să îi ducem la şcoală, ne stricăm sistemul nervos. Nu suntem de-acord. Asta a lui Năstase aventuri."
"Ce regulă, de ce la şapte? La opt mai bine. La şapte până omul face un ceai, până încolo-încoace. "
"Vara s-ar putea, dar iarna e întuneric."
"Mai bine de la 07:00, până la 17:00. Acesta ar fi un grafic mai bun."
Iar un bărbat susţine că pentru a evita ambuteiajele trebuie schimbată infrastructura oraşului: "Trebuie de găsit altă soluţie pentru a evita ambuteiajele. De făcut tronsoane noi pentru transport. Iarăşi se pune povara asupra oamenilor."

Ministrul de Interne a declarat că ideea de a începe ziua de muncă la ora 07:00 i-a venit de la germani.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu