Măsurile întreprinse de Guvern pentru a facilita activitatea agenţilor economici

Embed:

Reformele privind îmbunătăţirea activităţii agenţilor economici sunt prioritare pentru actualul Guvern. Declaraţia a fost făcută de premierul Pavel Filip cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la fondarea Confederaţiei Naţionale a Patronatelor.

Şeful executivului a precizat că fără un mediu de afaceri puternic nu pot fi înregistrate progrese nici în celelalte sectoare.

Potrivit lui Pavel Filip, până în prezent, pentru a facilita activitatea agenţilor economici, Guvernul a instituit moratoriul asupra controalelor de stat şi a iniţiat reformarea Inspectoratului Fiscal de Stat şi a Serviciului Vamal. 

"Fără un mediu de afaceri sănătos în Republica Moldova, care va asigura o dezvoltare economică noi nu vom putea face faţă provocărilor care stau în faţa noastră, nu vom putea rezolva nicio problemă", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.  

"Mediu de afaceri, ei sunt mai consolidaţi, ei sunt mai uniţi, ei abordează problemele şi găsesc soluţii, asta este cel mai important şi asta ne dă o speranţă că mai departe va fi o consolidare a acestui mediu de afaceri", a declarat preşedintele Confederaţiei Naţionale a Patronatului din Moldova, Leonid Cerescu.

Confederaţia Naţională a Patronatelor reprezintă peste cinci mii de întreprinderi, în care activează jumătate de milion de angajaţi. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu