Măsuri sporite de securitate în întreaga lume, după atentatele de la Paris. Ce s-a întreprins la Chişinău

Embed:

Ecoul atentatelor din Franţa s-a auzit în întreaga lume. Mai multe ţări au sporit măsurile de securitate pentru a preveni eventuale atacuri. 

Rusia a anunțat că va spori controalele în transportul public. În Olanda au fost intensificate verificările la frontiere şi în aeroporturi.

ALERTĂ în Europa. Măsuri de securitate sporite în majoritatea ţărilor centrale şi sud-estice

Măsuri similare a luat şi guvernul Belgiei, reunit într-o şedinţă de urgenţă. De asemenea, poliţia din această ţară a fost plasată în alertă. Şi Finlanda a luat măsuri sporite de securitate la frontieră.

Polonia îşi închide graniţele! NU VA MAI ACCEPTA imigranţi după atentatele de la Paris

Totodată, în mai multe oraşe mari din Statele Unite, printre care New York, Boston şi Chicago, au fost mobilizate echipaje suplimentare de poliţie.

Şi Ministerul de Interne a întreprins măsuri sporite de securitate în preajma Ambasadei Franţei la Chişinău. Potrivit ministrului în exerciţiu al Afacerilor Interne, Oleg Balan, au fost securizate şi reşedinţa ambasadorului francez şi sediul Alianţei Franceze.

"- Am dispus aceste măsuri suplimentare până vom avea o claritate asupra evenimentelor care s-au întâmplat în Franţa. -Pentru Moldova cât de actuală este problema terorismului? – Sper că nu este actuală, dar oricum trebuie să fim gata pentru orice evenimente care pot avea loc în Republica Moldova şi iarăşi aceasta ne dă un semnal ca să fim pregătiţi şi să fim bine dotaţi, bine instruiţi, pregătiţi pentru orice fel de eveniment", a spus Oleg Balan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu