MĂSURI SPORITE DE SECURITATE de sărbătorile naţionale. Cum va fi organizat traficul la sfârşitul lunii

Embed:

Mulţi poliţişti cu detectoare de metale şi parcări special amenajate. Acestea sunt doar câteva dintre măsurile complexe de asigurare a ordinii și securității publice în perioada sărbătorilor naționale.

Cu ocazia sărbătorilor ce se apropie, Ministerul Afacerilor Interne a ţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au informat despre modul de desfăşurare a măsurilor de protecţie şi organizare a traficului rutier.

Pentru a nu se crea ambuteiaje, poliţia îndeamnă toţi conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie iar oamenii să utilizeze transportul public.

De Ziua Independenţei, circulaţia pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi închisă temporar.

De la ora 6:00 și până la ora 13:00, nu se va circula în perimetrul străzilor Ismail și Mihai Viteazul.

De la amiază și până la miezul nopții, bulevardul va fi închis în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni şi Pușkin.

Traficul rutier va fi redirecţionat iar în zilele de sărbătoare vor fi puse la dispoziţie mai multe locuri de parcare în perimetrul străzilor 31 august-Ismail. 

"Oamenii să respecte cerinţele. Doritorii de a se prezenta în PMAN să nu deţină arme şi alte obiecte interzise. Să nu consume alcool. Mă adresez părinţilor să-şi ţină în vizor copii în timpul desfăşurării evenimentelor. În cazul în care identifica vreun risc să se adreseze poliţiştilor din apropiere. 

Vor fi detectoarte de metale. Fiecare persoană va trece prin acest detector pentru a se vedea dacă deţine sau nu obiecte interzise", a spus şeful IGP, Alexandru Pînzari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu