Măsura INEDITĂ pe care Ruslan Codreanu o va aplica celei mai iresponsabile preturi: Voi planta PERSONAL un CACTUS în faţa sediului

Embed:

În şedinţa Primăriei Chişinău de astăzi, edilul Capitalei, Ruslan Codreanu s-a arătat nemulţumit de lucrările de salubrizare a oraşului şi a anunţat un concurs neordinar.

"Eu nu sunt mulţumit de cum se salubrizează oraşul. (Către colegii săi) Nu este cazul ca atunci când fac inspectarea în oraş să vă sun şi să vă trimit poze cu saci, crengi sau altă mizerie aflată lângă platforma de acumulare a deşeurilor. V-am trimis poze cu gunoiul de lângă gardurile grădiniţelor. Pe strada Alecu Russo, bunăoară, angajaţii de la Spaţii Verzi măturau gunoiul de pe trotuare în stradă, ridicând un nor de praf. Am tot insistat să acordaţi mai multă atenţie acestor aspecte. Procesul de salubrizare este prost orgazinat, chiar dacă oamenii lucrează de dimineaţă până seară", a spus Codreanu. 

Primarul interimar şi-a încurajat colegii să verifice calitatea lucrărilor.

"Tot noi ne facem surprize şi cadouri: din banii noştri plătim salarii angajaţilor care-şi îndeplinesc funcţia, şi tot noi ne indignam că munca lor e de proastă calitate", a subliniat Codreanu. 

"Am cerut pretorilor şi altor angajaţi ai preturilor mai puţin să stea prin birouri, pentru că nu sunt eu responsabil să vă inormez despre faptul că au loc lucrări undeva, că un excavator aruncă pietriş în râul Bîc, că stau cabluri pe jos. trebuie Dvs să mă informaţi despre faptul că s-a curăţit, s-a penalizat, s-a pus amendă", a mai spus Ruslan Codreanu. 

În acest context, oficialul a venit cu o metodă inedită de a motiva lucrătorii preturilor să-şi îndeplinească funcţiile.

"Fac apel la toţi chişinăuenii şi anunţ un concurs. Sunt gata personal să plantez un cactus în faţa preturii, care a primit cele mai multe plângeri din partea locuitorilor privind zone insalubre", a declarat oficialul în şedinţa Primăriei din 1 aprilie 2019.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu