Maşinile de tocat carne, "ucigaşe". Încă o femeie a solicitat salvatorii după ce a băgat degetul prea adânc (VIDEO)

Embed:

Angajații Serviciului Situații Excepționale au intervenit în 29 situații de risc, pentru a ajuta oamenii în ultimele 24 de ore.

Un caz în care a fost necesar ajutorul specialiștilor a avut loc în după amiaza zilei de ieri în sectorul Ciocana din Capitală. O femeie în vârstă de 26 de ani a solicitat salvatorii după ce și-a prins degetul într-o mașină de tocat carnea.

Angajații Serviciului Situații Excepționale au intervenit de urgență pentru a ajuta femeia, reușind să-i scoată degetul din mașină fără ca acesta să fie traumatizat.

Pentru îngrijiri medicale a fost solicitat serviciul medical, fără ca persoana să fie spitalizată. Tot ieri un bărbat în vârstă de 85 de ani a fost transportat cu un echipaj SMURD de la Bălți la Chișinău. Pacientul care era internat la spitalul municipal din Bălți a fost adus la Spitalul Clinic Republican din capitală.

Bărbatul a fost adus pentru intervenții medicale suplimentare, întrucât avea probleme la cord. Pe parcursul drumului pacientul a fost monitorizat de echipajul SMURD din zona de nord, fără de a suporta complicații. Salvatorii recomandă oamenilor să sune de urgență Serviciul 901 în cazul în care se pomenesc în situații de risc.

În cele aproape 30 de situații în care au intervenit salvatorii în ultimele 24 de ore, oamenii au avut nevoie de ajutor pentru deblocarea ușilor, acordarea primului ajutor calificat dar și lichidarea focarelor de ardere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu