Maşini noi de serviciu pentru angajaţii oficiilor poştale din raioanele Hâncești, Călărași, Orhei și Cahul

Embed:
Angajaţii oficiilor poştale din raioanele Hâncești, Călărași, Orhei și Cahul au primit maşini noi de serviciu. Cheile de la automobile au fost înmânate de directorul Întreprinderii de Stat "Poşta Moldovei", în cadrul unei ceremonii de inaugurare a unui nou oficiu poştal în comuna Cioreşti, raionul Nisporeni.

"Tradițional în fiecare an Poșta Moldovei achiziționează în jur de 10-12 unități de transport, așa este planul de investiție anual, așa ne putem permite mai mult nu", a declarat Serghei Nastas, director general Poșta Moldovei.

Angajaţii oficiilor poştale susţin că au aşteptat de mult timp ziua în care vor primi maşini noi:

"Emoții deosebite, pentru că am fost într-o așteptare îndelungată să zicem așa de a primi mijlocul de transport. Suntem foarte fericiți, nu doar șoferul care va conduce, dar toata filiala".

"Avem un sentiment de fericire mai multe de cât emoții. Mă bucur foarte mult și nu doar pentru Călărași, dar pentru celelalte raioane. Şi vreau să spun că cu aceste mașini pe care le primim noi astăzi o să avem mai mare succes".

Cei care au venit la Cioreşti după noile maşini au putut vedea cum arată acum oficiul din localitate. Sediul este amplasat chiar în centrul satului, iar încăperea este dotată cu tehnica și mobilierul necesar.

"Este unul modern, este un centru în care sunt toate condițiile și ca spațiu mare, spațiu funcțional vorbesc. Era foarte important pentru comunitate", a menţionat Valeriu Guţu, primar comuna Ciorești.

Localnicii sunt mulțumiți de noul oficiu poștal şi speră că, de acum în colo, vor beneficia de servicii de înaltă calitate:

"S-a deschis oficiul poștal care de mult așteptam să fie deschis, căci în condițiile care erau înainte erau foarte deplorabile și lucrătorii așteptau o asemenea deschidere".

În luna iulie, tot în raionul Nisporeni, urmează a fi deschis un oficiu poştal nou şi în Vărzăreşti.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu