Maşini avariate grav după ce doi şoferi din Capitală n-au putut împărţi o intersecţie (VIDEO)

Doi şoferi din Capitală n-au putut împărţi o intersecţie. Maşinile pe care aceştia le conduceau au fost implicate într-un accident rutier, produs din neatenţie.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Mihai Eminescu din sectorul Centru.

Bărbatul ce se afla la volanul automobilului de model Audi circula pe strada Mihai Eminescu. Ajuns în mijlocul intersecţiei, acesta nu ar fi cedat trecerea celuilalt autovehicul de model Ford ce se deplasa pe drumul cu prioritate.

În rezultat, maşinile s-au tamponat frontal. La scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere pentru a cerceta cazul.

În urma impactului, automobilele au fost grav avariate. Din fericire, atât şoferii, cât şi pasagerul ce se afla în maşina de model Ford au scăpat nevătămaţi.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a încercat să vorbească cu ei, însă aceştia s-au arătat deranjaţi de prezenţa jurnaliştilor.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul, iar conducătorul auto găsit vinovat va fi sancţionat.

Detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu