"Maşina viitorului", în varianta română. Nu are motor, e trasă de cal şi are televizor VIDEO

Embed:

Un bărbat din Bistriţa Năsăud, România, a inventat maşina-căruţă. Automobilul nu are motor şi este tras de un cal. Omul nu a putut înmatricula un autoturism adus din Germania şi s-a gândit să-l folosească într-un mod mai puţin obişnuit, relatează Rtv.net.

Vasile Rician, din localitatea bistriţeană Cuşma, a cumpărat maşina din Germania. Când a ajuns la ghişeu şi a aflat la cât ar ajunge taxa de primă înmatriculare, şi-a pus mâinile în cap şi a făcut cale întoarsă. A mers acasă şi a tăiat automobilul.

"Maşina am adus-o din Germania, anii trecuţi. Din cauza taxei de înmatriculare, care era prea mare, m-am supărat şi am tăiat-o în două: o birjă şmecherească sau o şaretă. Noi suntem şefii", a spus proprietarul ciudatului vehicul.

Ciudatul autovehicul atrage toate privirile mai ceva ca un Ferrari, nu are volan, ci hăţuri, nu consumă combustibil, iar sutele de cai putere au fost înlocuite cu unul singur, Felix.

"Când mergem la plimbare îmi iau un flacon de bere, nepotului îi iau un flacon de lapte, iar pentru cal un rezervor plin cu apă", a spus proprietarul. Inedita invenţie eoferă şi confort. "Am un aparat radio-casetofon. Are şi avarii, locul de brichetă îl folosesc pentru TV, avem TV la 12 volţi", se laudă Vasile Rician.

Cei care văd maşina-căruţă se opresc să o fotografieze, mai ales că vehiculul are şi un slogan pe parbrizul din spate: "Criza Continuă. Maşina Anilor 2020".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu