Maşina unui deputat PCRM a fost SPARTĂ. Vezi ce au furat hoţii

Embed:

Maşina deputatului PCRM Igor Vremea a fost prădată chiar în centrul Capitalei, ieri seara. Parlamentarul a declarat, pentru Publika.md, că şi-a lăsat automobilul nesupravegheat pentru 15 minute, iar când s-a întors a găsit geamul din spate spart. Din maşină au fost sustrase mai multe bunuri, printre care geanta cu documente şi un laptop. Pe acest caz urmează să fie pornită o cauză penală. Poliţia nu are, deocamdată, niciun suspect.

"Am parcat maşina puţin mai jos de ULIM, la Skytower. Când m-am întors, era spart geamul din spate şi sustrasă geanta cu documente şi laptop-ul. Erau obiecte de preţ, proiecte pe care le-am elaborat, avize, propuneri. M-am adresat imediat la poliţie şi am fost audiat în calitate de victimă", a relatat deputatul Igor Vremea.

Şeful serviciului de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, spune că pe acest caz urmează să fie iniţiată o cauză penală, în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanţele infracţiunii. "Urmează să fie depistată persoana sau persoanele vinovate. Vor fi verificate instituţiile din apropiere, pentru a vedea dacă au camere video instalate. Dacă a fost o persoană, se prevede amendă şi pedeapsă cu închisoare, dacă au fost mai mulţi se prevede doar privaţiune de libertate. Urmează să fie stabilit prejudiciul cauzat, depinde şi de acest aspect", a precizat Adrain Jovmir.

 

 

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu