Maşină răsturnată pe şosea, pasagerul mort, şoferul nevătămat

Opt accidente, soldate cu un mort şi opt răniţi, s-au produs în ultimele 24 de ore pe teritoriul Republicii Moldova. În alte 39 de accidente, nimeni nu a avut de suferit.

Unul dintre accidentele produse ieri a avut loc pe drumul local Coşcodeni-Pietrosu-staţia Făleşti, raionul Făleşti, în jurul orei 18:00. Un automobil de model VAZ s-a răsturnat pe şosea. Şoferul, în vârstă de 23 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile rutiere în momentul în care se deplasa în curbă şi a comis inversiunea. În urma accidentului, pasagerul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a decedat pe loc. Şoferul nu avea permis de conducere.

Un alt accident a avut loc pe bd. Dacia din Capitală, în jurul orei 10:05. Şoferul unui automobil de model BMW, în vârstă de 28 de ani, a tamponat un pieton. Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 27 de ani. Aceasta s-a ales cu multiple excoriaţii.

Un alt pieton a fost tamponat tot în sectorul Botanica al Capitalei, pe strada Zelinschi, ieri,  în jurul orei 22:25. Şoferul unei motorete de model Aprilia, în vârstă de 19 ani, a  lovit în viteză un bărbat de 36 de ani. Victima s-a ales cu fractura coastelor, iar şoferul motoretei - cu comoţie cerebrală.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu