Mașină cu numere diplomatice, parcată neregulamentar chiar în faţa Primăriei Capitalei (FOTO)

Embed:

 

O maşină a Ambasadei Belarus la Chişinău a fost suprinsă în amiază zilei de azi în timp ce stătea parcată neregulamentar, chiar pe trotuarul din faţa Primăriei. Incidentul a avut loc în centrul Capitalei, la intersecţia străzilor Vlaicu Pârcălab şi Ştefan cel Mare. Imaginile au fost expediate la redacţia postului nostru TV de către un telespectator. Poliţia anunţă că s-a autosesizat în acest caz.

Maşina, care avea numere de înmatriculare diplomatice, pare să fi blocat trotuarul care este destinat pietonilor, dar şi accesul la zebră. Am solicitat o reacţie din partea Ambasadei Belarus la Chişinău. Am sunat la numărul afişat pe pagina oficială a instituţiei însă responsabilii din cadrul Ambasadei, care au refuzat să se prezinte, au declarat că nu oferă niciun comentariu pe acest caz. Ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco, nu a putut spune ce pedeapsă riscă şoferul, dacă va fi găsit vinovat.

"S-a iniţiat procesul de identificare a conducătorului auto cu remiterea în acest sens a unui demers în adresa ministerului de Externe de la Chişinău pentru ca ultimul să sesizeze misiunea diplomatică despre încălcarea admisă", a comunicat ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco. 

Amintim că acum o lună o maşină care părea a fi cu numere diplomatice şi care a ieşit din parcarea Ambasadei Quatarului la Chişinău, la fel a încălcat regulamentul Circulaţiei Rutiere şi a întretăiat linia dublă continuă a carosabilului, după a ieşit din parcarea Ambasadei. Nu se ştie dacă atunci şoferul care conducea automobilul s-a ales sau nu cu amendă. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu