Maşina care a luat foc în mers, pe strada 31 August, a trecut testarea tehnică în urmă cu două săptămâni

Embed:

Un şofer din Capitală s-a pomenit cu maşina în flăcări la intersecţia străzilor Serghei Lazo cu 31 August. Focul s-a extins rapid şi a distrus automobilul.

Totuşi, bărbatul a scăpat nevătămat.

Maşina a trecut testarea tehnică în urmă cu două săptămâni. Şoferul spune că, acum, automobilul de 3.000 de euro nu mai poate fi reparat.

"Mă deplasam şi de lângă volan a început a ieşi fum. Am încercat să stâng dar a izbucnit în aşa mod că nu a fost posibil. Mi-a dat un stingător şi tot nu a fost nimic", a spus şoferul automobilului ars, Alexandru Samson. 

Incendiul a afectat şi alte două maşini parcate în preajmă.

"Un caz foarte neplăcut. Când am venit am văzut aşa ceva. Tot plasticul de pe maşină s-a topit, toate sticlele, înăuntru chiar era fum, bine că nu a explodat că a fost chiar lângă rezervorul de benzină", a spus unul dintre şoferii păgubaşi, Serghei Cucereavîi  

"Bunul a fost parcat regulamentar, ce se întâmplă în aşa o situaţie! Compania de asigurări o să strângă din umeri, asta e ce mă îngrijorează pe mine acum", a spus unul dintre şoferii păgubaşi, Victor Negru. 

Pompierii ajunşi la faţa locului au stins focul în mai puţin de 10 de minute.

"Când am ajuns la faţa locului ardea în totalmente, a apelat mai târziu, nu e problema noastră. Noi am intervenit prompt. Automobilul se afla în mişcare în timp ce a avut un mic scurt circuit, după care a ars în totalmente", a declarat pompierul Ruslan Lungu. 

"Deplasându-ne la faţa locului, împreună cu pompierii s-a stabilit că este model Volkswagen şi arde. Circumstanţele nu se cunosc, pe parcursul anchetei se va stabili de la ce a parvenit scurt circuitul în automobil", a declarat inspectorul de patrulare, Valeriu Munteanu. 

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit focul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu